close
  • woensdag 18 september
Algemeen

Je bent 50+ en je wilt wat! Gijsje wilde motorrijden

Je bent 50+ en je wilt wat! Gijsje wilde motorrijden

En dat lukte. Gijsje van Wijk (62) meldde zich aan voor de 50+actie: een motor voor een week! Motorcentrum Eibergen stelde een motor beschikbaar. 

Een win-win actie die vooral Gijsje veel rijplezier opleverde, zo kregen wij na die week te horen. Gijsje: “De gedachte alleen al dat er een Triumph in de schuur stond, waar ik zo mee weg kon als ik dat wilde! Dus schreef ik me in voor deze actie. Motorrijden doe ik al vanaf mijn achttiende dus dat was niet nieuw voor me.” 

Te hoog gegrepen

“Ik heb op verschillende motoren gereden, maar de Triumph ontbrak nog. De motor die ik zou winnen was echter letterlijk te hoog gegrepen. Ik ben nog geen 1.60 meter. Bij motorcentrum Eibergen waren ze heel soepel en boden me een Triumph Bonneville aan om te proberen. Paste me als een huis. En wat is dat mooi en fijn motorrijden. Echt relaxed zitten en gaan! Ik heb genoten!” 

Toertocht

“Ik heb heerlijk in de buurt van Hulshorst getoerd, waar wij wonen. Ik ging een aantal keren op bezoek bij vrienden. Reed rond in Dronten, Harderwijk en Apeldoorn. Na een week reed ik weer terug naar Eibergen. En zo heb ik een heerlijke toertocht gemaakt. Zelf heb ik een Yamaha 600 cc motor. Je snapt dat ik het geweldig vond op een Triumph 1200 cc.”  

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook