close
  • zaterdag 6 maart
Zorg en Zekerheid

4 Winkels in Noord-Holland waar u terecht kunt voor een maatwerk traplift advies

4 Winkels in Noord-Holland waar u terecht kunt voor een maatwerk traplift advies

Een traplift zorgt ervoor dat u fijn in uw eigen huis kunt blijven wonen en gebruik kunt blijven maken van uw bovenverdieping(en), ook als u wat minder goed ter been wordt. Moderne trapliften nemen minder ruimte in op de trap en passen veel beter in het interieur. De kleur van de stoel, de stof van de zitting en zelfs de kleur van de rails waarover de stoel naar boven en naar beneden gaat kunt u laten aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Zo wordt uw traplift echt een onderdeel van uw interieur.

Persoonlijk advies op maat

Een traplift koopt u niet zomaar, de lift dient veilig en comfortabel te zijn en naadloos in uw interieur te passen. Om die reden is een goed persoonlijk advies essentieel en vindt u onze lokale adviseurs door heel Nederland. De medewerkers van deze winkels zijn deskundig op het gebied van langer thuis wonen en kennen de trapliften van thyssenkrupp door en door.

Hieronder vindt u een overzicht van de winkels in Noord-Holland:

Misschien dat u eerst meer te weten wilt komen over het aanbod trapliften. Voor de gratis brochure en meer informatie over de thyssenkrupp trapliften bezoekt u eerst even de website.

Wanneer u kiest voor een traplift

Overgaan tot de aanschaf van een traplift is een grote stap. Een stap die u, waarschijnlijk, liever niet zult nemen. Maar als het dan zover is, dan wilt u natuurlijk een traplift waar u zich volkomen veilig op voelt. De trapliften van thyssenkrupp onderscheiden zich op veel vlakken van andere liften:

Uw trap blijft gewoon goed beloopbaar

De S200 traplift wordt aan de binnenzijde van de trap gemonteerd. Zo blijft de trap goed beloopbaar en kan uw partner veilig de trap op en af lopen, met gebruikmaking van de trapleuning. En u kunt comfortabel de trap op en af.

Comfortabel en Duitse degelijkheid

De traplift is ontwikkeld door thyssenkrupp, een gerenommeerd Duits bedrijf, in samenwerking met ergotherapeuten. Dit garandeert een fijne, comfortabele zithouding. Ook wanneer u uw knieën niet (meer) zo goed kunt buigen kunt u gebruik maken van deze traplift.

Voor meer informatie of een deskundig advies kunt u de winkels hierboven bezoeken of bellen, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom op de website van thyssenkrupp. Daar worden alle trapliften vergeleken en vindt u veel digitale informatie.

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook