close
  • zondag 28 november
Wonen

Zonder drempels je huis verduurzamen met het Woningabonnement Overijssel

Zonder drempels je huis verduurzamen met het Woningabonnement Overijssel

Je woning verduurzamen zonder veel gedoe? Vanaf vandaag kunnen particuliere woningeigenaren in Overijssel hiervoor bij WOAB terecht. Ze kunnen de verduurzaming van hun woning, van financiering tot installatie, regelen via één loket: het Woningabonnement. Energiefonds Overijssel ondersteunt dit initiatief.

Het Woningabonnement is eerder succesvol getest in Deventer
Veel mensen willen graag energiezuiniger wonen en hun huis wat comfortabeler maken. Initiatiefnemer WOAB heeft samen met gemeente Deventer, KonnecteD, Krediet Bank Salland, notaris Brummelhuis, Van Wijnen Oost, Wolters Holding en Van Dorp Installaties daarom het Woningabonnement ontwikkeld: een totaalpakket dat voorziet in een energiescan, advies, installatie, financiering, uitvoering en garantie van de besparingsmaatregelen.

Vaste maandelijkse kosten
Binnen de huidige vaste maandelijkse energielasten worden energiebesparende oplossingen op maat aangeboden, waardoor de woonlasten gelijk blijven. De kosten voor de maatregelen en financiering zijn hierin meegenomen.

Lening en aandelenparticipatie
Op 26 januari 2017 tekenden Henk de Jager van WOAB en Bas-Jan Blom van Energiefonds Overijssel een overeenkomst voor een lening en de inbreng van risicodragend vermogen. WOAB zal tezamen met meerdere partijen het Woningabonnement in Overijssel realiseren

Geschreven door: Redactie

Abonneer op de nieuwsbrief

Volg ons via Facebook