Wonen en werken in Noord-Holland

Wanneer je in Noord-Holland woont en op zoek bent naar een (andere) baan kijk dan eens op vacatures Noord-Holland. Op deze site vind je vele vacatures, fulltime en parttime in verschillende vakgebieden. Wat dacht je van werken bij de overheid of op Schiphol. Of kies je liever voor een baan bij één van de grote financiële dienstverleners zoals ABN-Amro of KPMG. Het maakt niet uit of je net pas bent afgestudeerd of dat je ‘alleen maar’ op zoek bent naar een bijbaan. Ook 50-plussers vinden hier altijd wel een passende baan. Daarom worden ook zij van harte uitgenodigd om te solliciteren op één van de vele vacatures. Op elke vacature pagina van Unique.nl kun je binnen een paar minuten online solliciteren met de ‘solliciteer direct-button’. Heb je nog vragen over de vacature dan kun je door het invullen van het contactformulier, via dezelfde pagina ook contact opnemen. Je wordt dan altijd teruggebeld.

Parttime of fulltime werken in Noord-Holland

Eén van de meest toeristische provincies van Nederland is Noord-Holland. De Noordzee kust met plaatsen zoals Castricum, Bergen of Zandvoort is een grote toeristentrekker. Maar ook Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn plaatsen waar veel toeristen op af komen. Hier is dus bijna altijd vraag naar personeel. Woon je in Noord-Holland en ben je op zoek naar werk? Op vacatures Alkmaar vind je de meest uiteenlopende vacatures voor fulltime of parttime functies. Zoals eerder gezegd worden ook 50-plussers van harte uitgenodigd om te solliciteren op een van de vele vacatures. Op de vestigingspagina vind je de vestiging die het dichtst bij jou in de buurt is. Hier kun je vragen stellen aan consultants die je bovendien graag leren kennen. Ze kunnen je helpen bij het vinden van een baan die het beste bij jouw past!

Werken in Noord-Holland via Unique

Unique werkt inmiddels al jarenlang samen met vele topwerkgevers in de provincie Noord-Holland. En dan gaat het niet alleen over de Gemeente Amsterdam, de ING, de ABN-Amro of KPMG. Ze zoeken bijvoorbeeld ook voor Alkmaar kandidaten voor financiële, commerciële of administratieve functies. Als je in de buurt van Alkmaar woont kun je natuurlijk ook solliciteren op vacatures die openstaan in Amsterdam, Amstelveen of zelfs Hilversum. Het maakt niet uit hoe oud je bent, het maakt ook niet uit of je op zoek bent naar een fulltime of parttime baan. Bij Unique kun je kiezen uit een groot aanbod van vacatures en is er altijd wel één bij die geschikt is voor jou!

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top