Met Captain Cruise drempels wegnemen, Explore The World On The Ocean!

Captain Cruise bestaat dit jaar 10 jaar en is hard op weg om een grote speler te worden in de cruise wereld. Captain Cruise, een bedrijf waar je niet alleen met een laagste prijsgarantie cruises kunt boeken, maar waar je ook direct een vergelijking kan maken tussen verschillende rederijen. Geen wachttijden en altijd persoonlijke service, dat zijn de voordelen van Captain Cruise. Bovendien hebben wij een 9,6 klanttevredenheid. In 2019 gaat Captain Cruise hun 10 jarig bestaan groots vieren, waarbij onze klanten vele prijzen kunnen winnen. Daarnaast zullen wij vele acties gaan houden.

Robert Pieter Gardenier, zelf fanatiek cruisereiziger en ruim zeven jaar werkzaam in de reiswereld, kreeg op een gegeven moment te horen dat Captain Cruise verkocht werd. “Captain Cruise liep hartstikke leuk, maar de eigenaren hadden te weinig tijd er een echt bloeiend bedrijf van te maken. Ik heb toen gereageerd en het klikte direct. Zij hadden het volste vertrouwen dat ik Captain Cruise goed kon voortzetten en de kwaliteit die zij voorstaan kan blijven leveren. ”Dus 19 april 2018 werd ik officieel eigenaar en gaan we verder met Captain Cruise maar dan een 2.0 versie, want we hebben heel veel veranderd.”

Eén van de wensen die zich opdeed was een andere, grotere, kantoor ruimte. Captain Cruise bevond zich in Uitgeest, maar Gardenier wilde dichter bij de randstad. “We vonden in de Slotenmakerstraat in Naaldwijk een pand dat geheel aan de wens voldeed. Niet alleen hebben we nu boven de reserveringsafdeling , maar beneden opslag en wat ik heel belangrijk vind: nu hebben we ook een reisbureau waar mensen persoonlijk te woord gestaan worden.”

Gardenier timmert hard aan de weg om Captain Cruise bekender en groter te maken. “Ik bezoek veel beurzen waaronder uiteraard de Vakantiebeurs in Utrecht waar we officieel partner van zijn. Daar zijn wij erg trots op! Het is verbazingwekkend

hoeveel aanloop we daar hadden. Wat dat betreft kun je merken dat de belangstelling voor cruises toeneemt. Er worden nu ongeveer 110.000 cruises per jaar verkocht, ik ben er van overtuigd dat dit aantal kan groeien naar 200.000. Robert Pieter Gardenier ziet zijn bedrijf groeien. “Ongelooflijk wat er sinds april allemaal gebeurd is. Het is hier in Naaldwijk eigenlijk al weer te klein aan het worden.”

Waar Gardenier ook hard aan werkt is het veranderen van het imago van cruises. “Ze worden nog steeds gezien als oubollig, iets voor als je met pensioen bent. Maar dat is absoluut niet zo. Er zijn cruises voor elke budget, voor elke leeftijd voor jong en oud, met of zonder kinderen.”

Maar bij Captain Cruise gebeurt meer: “Zo organiseren we voor potentiële klanten een paar keer per jaar scheepsbezoeken. Dan kunnen mensen een kijkje nemen op een cruiseschip. Daarnaast zullen wij meer activiteiten gaan organiseren, zoals informatie avonden, zoals we laatst in Hoek van Holland gedaan hebben wat erg succesvol was. Verder zullen wij nog andere cruise activiteiten gaan organiseren komende tijd. Dit zal in onze nieuwsbrieven en social mediakanalen worden vermeld. Bovendien gaan we ook met een loyaliteitsprogramma werken om trouwe klanten te belonen. Bovendien hebben we zeer binnenkort de mogelijkheid dat we bij de mensen thuis komen.” Als laatste heeft Gardenier nog iets unieks: “Mensen krijgen bij ons hun tickets gewoon over de post, waarbij dat bij andere cruisepartijen vaak per email wordt verstuurd. We merken dat dat de voorpret van de reis toch verhoogt.”

Wie meer wil weten over ons aanbod cruisen en de service die Captain Cruise geeft kan kijken op www.captaincruise.nl of bellen met 088-5018501. Wilt u liever een persoonlijk gesprek in het reisbureau aan de Slotenmakerstraat 12 in Naaldwijk of bij u aan huis? Bel ons dan om een afspraak te maken.

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top